Регионална здравна инспекция - Добрич е административна структура на Министерството на здравеопазването, която организира и осъществява държавната здравна политика на територията на Добричка област. Сайтът на РЗИ-Добрич е насочен към всички вас: медицински специалисти и граждани.

В него вие можете да намерите информация за всички предоставяни от нас административни услуги и процедури за административно обслужване.

Сайтът на РЗИ - Добрич дава възможност за достъп до нормативни актове, анализи и доклади, статистическа информация за здравното и демографското състояние на населението и лечебната мрежа.

В сайта на РЗИ-Добрич можете да подадете сигнал за установена от вас корупционна практика, да подадете сигнал за нарушаване на забраната за тютюнопушене, да изтеглите необходимите ви образци от документи, формуляри и инструкции.

Тук ще намерите информация за дейността на специализираните кабинети в РЗИ - имунизационен, КАБКИС, консултативен кабинет за профилактика на зависимости и борба със стреса, информационни материали за здравно образование и извършваните в лабораториите на РЗИ медицински и други изследвания.

В този сайт можете да получите информация за актуални новини и предстоящи събития в областта на здравеопазването в региона и страната.

Очакваме Вашите идеи, предложения и препоръки към нашата работа. Ще бъдем благодарни, ако отделите от времето си, за да попълните разработената от нас анкетна карта за изследване удовлетвореността Ви от предлаганите от нас услуги.

Използваме "бисквитки", за да гарантираме, че ви предоставяме услугите си по възможно най-добрия начин на този уебсайт. За да научите повече за "бисквитките" и как обработваме личните данни, посетете Защита на личните данни.